Παράδεισος

Ο παράδεισος είναι από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Θάσου. Το όνομά της το πήρε από την εξωτική ομορφιά και το δάσος που το περιβάλλει. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Θάσου και απέχει από το Λιμένα 22 χιλιόμετρα. Το κοντινότερο χωριό είναι τα Κοίνυρα, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων.

Η παραλία είναι αμμώδης, έχει ρηχά νερά και συχνά κύμα. Το χρώμα της θάλασσας είναι γαλαζοπράσινο, θυμίζοντας μέρη τροπικά. Ο Παράδεισος αποτελεί μια οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, δυνατότητα διατροφής και beach volley. Αποτελούσε παραλία γυμνιστών, καθώς δεν φαίνεται από το δρόμο. Οι γυμνιστές όμως βρίσκονται στη μία άκρη της παραλίας χωρίς να προκαλούν.

Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη και υπάρχουν τρεις χώροι στάθμευσης. Μπορείτε να σταθμεύσετε δίπλα στον κύριο οδικό άξονα ή να ακολουθήσετε τους δύο χωματόδρομους που οδηγούν στις άκρες της παραλία. Οι χωματόδρομοι είναι σχετικά εύκολοι και μπορούν να κινηθούν όλα τα συμβατικά αυτοκίνητα.Μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού με κρυστάλλινα νερά. Το πευκοδάσος φτάνει μέχρι την αμμουδιά και προσφέρει σκιά.